EmbryoScope+ és una incubadora de darrera generació que suposa una autèntica millora per al desenvolupament dels embrions al laboratori abans de transferir-los a la futura mare.


Què és EmbryoScope+?

EmbryoScope+ és una incubadora de darrera generació que suposa una autèntica millora per al desenvolupament dels embrions al laboratori abans de transferir-los a la futura mare. Aquesta tecnologia incorpora un microscopi amb una càmera potent que permet realitzar el seguiment ininterromput de l’embrió durant les seves primeres hores de vida.

Així, EmbryoScope+ permet observar molt de prop l’embrió, des del moment en què l’oòcit és inseminat i es comença a dividir en cèl·lules cada vegada més petites, fins que es pot transferir a l’úter.

Els 3 avantatges d’EmbryoScope+

  1. Que res no molesti l’embrió: les primeres hores d’evolució de l’embrió són clau per al seu desenvolupament. Aquesta nova incubadora incorpora un microscopi que permet observar-lo sense manipular-lo durant aquest temps, i l’embrió continua còmode i segur la seva evolució fascinant. Això es tradueix en unes millors condicions de cultiu: l’atmosfera en la qual es desenvolupa l’embrió (nivells d’oxigen, temperatura i humitat) es mantindrà inalterada fins que l’embrió estigui llest per ser transferit.
  2. Tenim tota la informació per seleccionar l’embrió amb millor pronòstic. EmbryoScope+ incorpora nova informació sobre l’evolució de l’embrió, cosa que permet tenir criteris de selecció més sòlids respecte a tecnologies anteriors. D’aquesta manera, l’embriòleg disposa de més elements per predir amb més precisió quin embrió té millor pronòstic d’implantació.
  3. La primera pel·lícula del teu nadó. T’imagines poder tenir al teu mòbil el vídeo amb les primeres hores d’evolució del teu futur nadó? Amb EmbryoScope+, això és possible, perquè la captura d’imatges es realitza amb una càmera instal·lada a la incubadora —l’anomenada tecnologia time-lapse—, que permet obtenir un vídeo de les primeres hores de l’evolució de l’embrió. Aquest record emocionant estarà disponible a la teva àrea privada, des d’on te’l podràs descarregar al teu mòbil per tenir al teu palmell aquestes imatges especials i compartir-les amb qui tu vulguis.

Quan utilitzar EmbryoScope+

EmbryoScope+ és una tecnologia innovadora que Eugin posa a disposició de totes les dones que realitzen un tractament de fecundació in vitro, ja sigui amb òvuls propis o amb òvuls de donant. L’ús d’aquesta tecnologia està subjecte a la disponibilitat d’incubadores, motiu pel qual el nostre equip t’assessorarà de la millor manera en el moment del teu tractament.


Aquest servei està subjecte a disponibilitat de l’incubador, i en cap moment aturarà el desenvolupament del cicle.
Actualment disponible al nostre centre de Barcelona. Les imatges podran consultar-se a l’Àrea Privada del pacient.

Darrera Actualització: abril 2018