Opinions

A totes les nostres pacients els preguem que omplin unes enquestes de satisfacció, on hi poden valorar cada una de les fases del seu tractament. Aquestes són algunes de les seves valoracions:

Avui els nostres fills, nen i nena, són a punt de complir 9 anys. Ells són preciosos i nosaltres som molt feliços. Volem donar les gràcies a la nostra donant, la “bona fada”, com ho expliquem als nens. Gairebé deu anys després del tractament amb donació d’òvuls, assaborim encara aquesta felicitat.

Christine

Hola a tots, voldria donar-vos les gràcies a tots, i quan dic a tots, parlo de tot el l’equip Eugin, per la competència, serietat i paciència que han tingut amb el meu seguiment. Vull dir-vos que després de la inseminació i el transfer de 2 embrions, estic embarassada.
El meu parit i jo donem les gràcies a Eugin i a la donació per la qual, en pocs mesos coneixerem al nostre fill o filla.
Per les parelles que tenen problemes de fertilitat, no tingueu por i confieu en la Clínica.
Moltíssimes gràcies a tots.

Carla

Hem tingut la sort de ser pares gràcies a l’equip de la Clínica Eugin. Tenim un fill meravellós i esperem poder aconseguir-ho de nou. Us agraïm la vostra amabilitat i professionalitat.

Ethel

El personal de la clínica és absolutament encantador. S’agraeix molt el fet de rebre les explicacions en el teu propi idioma. El somriure de tothom a la clínica et permet estar tranquil·la durant les visites i durant la transferència, moments que de vegades es fan difícils per les pacients. Moltes gràcies a tots.

Katia

Sóc a Barcelona, a punt de tornar-me’n cap a Itàlia. Fa dos dies em van transferir dos embrions fantàstics i petitons… Ara només cal esperar, però, passi el que passi, només puc dir GRÀCIES a la Clínica Eugin, a tot el personal… Et fan sentir com a casa amb el seu afecte i els somriures. Segur que hi tornarem. L’hi aconsello a totes, ens han ajudat de veritat! Gràcies, gràcies i gràcies.

Francesca

Després de la nostra visita a la Clínica Eugin vam tenir sensacions molt positives. Vam confiar amb molta fe a tot l’equip el nostre somni de ser pares. Ara puc dir oficialment que ja he començat el camí que em portarà al meu somni… Gràcies a tot l’equip i a les coordinadores. I aquelles que tinguin dubtes han de saber que a Eugin se sentiran ben tractades, tot l’equip està molt preparat.

Carla

La Clínica Eugin ens va aportar un valor diferencial respecte a altres centres on hem estat: vam rebre un recolzament emocional excel·lent durant el procés, ens van dedicar molt de temps i l’atenció mèdica va ser, per descomptat, excel·lent. Moltes gràcies per tot.

Judith

La clínica m’ha satisfet sobretot per la seva vessant humana. Ha estat una experiència bonica. Gràcies per la vostra paciència!

Aida

Seguiu sent com sou: perfectes. Ens heu escoltat sempre i les vostres respostes han estat ràpides. Fins i tot a 8000 km. de distància!

Monica

La qualitat del servei m’ha semblat veritablement de molt alt nivell. Aprecio particularment el fet de comptar amb una sala d’espera privada. Gràcies per la vostra feina i per la bona acollida.

Sara

Els que tenim més de 40 anys busquem rapidesa, eficàcia i professionalitat. Això és, sense dubte, el que hem trobat a la Clínica Eugin.

Chloe

Estem molt contents amb la Clínica Eugin. No dubtarem a recomanar-vos a totes aquelles persones que desitgin tenir un fill. Volem donar les gràcies a totes les persones que ens han atès durant tot el procés.

Laura

Sou formidables! Gràcies a tot l’equip… Us recomanarem a tots!

Valentina

Volem donar-vos les gràcies per haver fet de tot aquest procés una experiència positiva per a nosaltres.

Maria

Felicitats a tot l’equip per la seva professionalitat, discreció i atenció. També per la cura i l’amabilitat amb la que ens han seguit durant tot el procés. Esperem que la natura aconsegueixi la resta.

Eva

Sou dignes de lloança en tots els aspectes: professionals i humans. M’he sentit apreciada com mai. Moltes gràcies de tot cor.

Olga

No canviaria res d’Eugin. És una clínica bonica, amb un personal molt competent i agradable.

Esther

Hem detectat una gran eficiència i professionalitat durant tota l’experiència. Ens hem trobat un personal comprensiu i acurat a tots els nivells.

Ruth

M’ha sorprès gratament la professionalitat, disponibilitat, serietat i la bona acollida. Us agraïm molt la vostra amabilitat.

Rebeca

Tot està molt ben fet i explicat. Tinc una “súper” nena gràcies a Eugin. M’heu canviat la vida.

Jessica

A la Clínica Eugin hi ha una atmosfera càlida i professional. Tots són molt afectuosos i atents. No m’hauria pogut imaginar una clínica millor! Gràcies a tot l’equip que ens va atendre. Va ser molt emocionant.

Marina

Em vaig sentir molt ben acollida, tant a nivell mèdic com administratiu: són molt professionals. És una sort que existeixi la Clínica Eugin.

Elisabeth

La Clínica Eugin té bona reputació, la feina està ben coordinada per tot l’equip. Gràcies per la bona acollida i el vostre tracte.

Astrid

Darrera Actualització: febrer, 2017
La teva primera visita, sense compromís