La fecundació in vitro és una tècnica de laboratori que permet fecundar un òvul amb un espermatozoide fora de l’úter. Existeixen 4 possibilitats de FIV: la FIV amb òvuls propis i semen de la parella, la FIV amb òvuls propis i semen de donant, la FIV amb òvuls de donant i semen de la parella i la FIV amb òvuls de donant i semen de donant.


A la Fecundació in Vitro, des de fa uns anys, es fa servir de forma habitual la fecundació in vitro amb introducció d’un espermatozoide en cada òvul madur, també coneguda com a ICSI per les seves sigles en anglès (Intracytoplasmic Sperm Injection), que ha suposat un important avanç en el tractament de problemes de fertilitat d’origen masculí. Aquesta tècnica consisteix a inseminar un òvul mitjançant la microinjecció d’un espermatozoide a l’interior.
Amb la ICSI només cal un espermatozoide per òvul. L’òvul, un cop fecundat, es converteix en un preembrió i es transfereix a l’úter perquè continuï el seu desenvolupament. En funció de la teva situació, et podem oferir una d’aquestes quatre opcions:

Fecundació in Vitro

Fecundació in Vitro

Òvuls propis i semen de la parella

La fecundació in vitro amb òvuls propis i esperma de la parella és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls, prèviament extrets, amb els espermatozoides de la parella.

Fecundació in Vitro

Òvuls propis i semen de donant

La fecundació in vitro amb òvuls propis i esperma de donant és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls, prèviament extrets, amb els espermatozoides d’un donant anònim.

Fecundació in Vitro

Òvuls de donant i semen de la parella

La fecundació in vitro amb òvuls de donant i esperma de la parella és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls d’una donant amb els espermatozoides de la teva parella.

Fecundació in Vitro

Òvuls de donant i semen de donant

La fecundació in vitro amb òvuls i esperma de donant és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls d’una donat amb el semen d’un donant, ambdós anònims.

Cultiu a blastocist

Transferència d’embrions
en estat de blastocist

En un tractament de Fecundació in Vitro amb òvuls propis o de donant, el teu metge i l’embriòleg et recomanaran el dia de transferència que t’ofereix les millors possibilitats d’embaràs.

Pots consultar opinions reals de pacients que han realitzat tractaments de fecundació in vitro. Consulta opinions >

Darrera Actualització: febrer 2018