En un mes i amb només dues visites a la Clínica Eugin et pots quedar embarassada. Així de fàcil. Sense llistes d’espera i sense haver de fer-te cap prova mèdica prèvia.

Fulletó PDF (155 Kb)


1. La teva solució i pressupost personalitzats en línia i gratuït

Un cop omplis la “solució Eugin”, et direm quin és el tractament o els tractaments més indicats per a tu a partir de les dades que hi aportis. Omplint un petit formulari amb el teu nom, cognoms i correu electrònic podràs registrar-te a la web i accedir a la teva àrea privada. La teva àrea privada és un espai segur i confidencial on tindràs tota la informació sobre el teu tractament, el teu pressupost detallat (sense cap compromís i vàlid durant sis mesos) i on podràs fer còmodament i discretament totes les gestions amb la clínica. Et cal una solució?


2. Sol·licita la teva primera visita

Pots demanar hora directament des de la teva àrea privada. No et cal cap prova mèdica prèvia; per a la teva comoditat, te les podem fer a la clínica, en la mateixa visita, i a un preu més reduït, així no cal que esperis ni un minut per començar el teu tractament.


3. La primera visita

En la primera visita el metge confirmarà que el tractament indicat és el més apropiat per a tu i podràs començar immediatament. Aquesta visita pot durar un parell d’hores i, en cas de tenir parella, ha de venir amb tu. Com que sabem que és molt important per a tu poder expressar-te en la teva llengua, a Clínica Eugin els nostres metges parlen català, castellà, francès, anglès, italià i alemany.


4. A casa (1 mes, aproximadament)

Quan tornis a casa, ja estarà tot a punt perquè comencis el tractament. Des de l’inici i durant aproximadament un mes, farem un seguiment i t’indicarem el que cal fer en cada moment via telèfon o correu electrònic. Recorda que estem a la teva disposició 24h, cada dia de l’any.


5. La segona visita

Quan arribi el moment, t’avisarem amb dos o tres dies d’antelació per programar la segona visita a Barcelona i acabar el tractament. En aquesta segona visita et farem la inseminació, l’extracció d’òvuls o la transferència, en funció del tractament. És recomanable, però no necessari, que vinguis amb la teva parella (si en tens*). Un cop feta, podràs sortir de la clínica pel teu propi peu passades unes hores i fer vida normal.


6. I després?

A partir de llavors, la naturalesa seguirà el seu camí. Nosaltres farem el seguiment de l’evolució i t’ajudarem en tot el que calgui.


Darrera Actualització: febrer 2018