Comprova que estiguin certificades

De la mateixa manera que davant de qualsevol altra decisió important, convé que t’asseguris que la informació que reps hagi estat verificada.

A Clínica Eugin fem auditar els nostres resultats per una entitat independent, i són el fidel reflex dels embarassos de milers de pacients que han seguit el seu tractament al nostre centre.

Com es calculen les taxes d’èxit?

Quines són les taxes d’èxit a Eugin?

Cada tipus de tractament de Reproducció Assistida ofereix probabilitats diferents. Tret del cas de la donació d’òvuls, l’edat de la pacient és un factor determinant, ja que a partir dels 35 anys d’edat, el potencial reproductiu dels òvuls d’una dona decreix de forma accelerada.

És important saber que a EUGIN estem convençuts que si existeix una possibilitat d’embaràs –per petita que sigui- tota pacient té el dret a conèixer-la, i a prendre la seva pròpia decisió.

En altres paraules, les nostres dades no es limiten únicament als casos amb millor pronòstic.
Aquesta decisió redueix els totals de les nostres estadístiques globals, però ha fet felices centenars de mares que havien perdut l’esperança en altres centres.

Per entendre millor quines poden ser les teves probabilitats d’embaràs, et recomanem utilitzar el nostre buscador. Després de la visita amb el teu metge, aquest et confirmarà si aquestes probabilitats corresponen al teu cas en concret.


Inseminació Artificial

La inseminació artificial és el tractament de menys complexitat i s’acostuma a realitzar fins als 40 anys. Aquest tractament ofereix taxes òptimes fins al tercer o quart intent.

IAC: inseminació artificial conjugal (amb semen de la parella)


Responsive image
Responsive image

IAD: inseminació artificial amb semen de donant

La inseminació artificial amb semen de donant ofereix més probabilitats d’embaràs que la IAC perquè la mostra prové d’un donant seleccionat al qual realitzem un estudi complet.


Responsive image
Responsive image


Fecundació In Vitro

A EUGIN, la majoria de tractaments de fecundació in vitro (FIV) es realitzen utilitzant la tècnica ICSI, que en millora substancialment la taxa de fecundació.

Actualment, la major part dels tractaments que es realitzen consisteixen en una primera transferència d’embrions, obtinguts després de l’estimulació i la seva fecundació al laboratori, més una segona transferència d’embrions criopreservats.

Fecundació in vitro amb òvuls propis

Els òvuls d’una dona són cèl·lules fascinants, complexes, a la vegada que extremament delicades i especialment sensibles al pas del temps.

De manera natural, els òvuls van perdent la seva capacitat reproductiva, en un procés irreversible que s’acostuma a intensificar a partir dels 35 anys.

En fecundació in vitro, i a excepció de casos molt concrets, la qualitat del semen té menys impacte en les taxes d’èxit que l’edat de la dona.


Responsive image
Responsive image

Aquest gràfic correspon a una transferència d’embrions frescos, més una transferència d’embrions criopreservats, perquè aquest és el tractament més habitual.

Què és la microinjecció intracitoplasmàtica (ICSI)?

Com seleccionem els donants de semen?

Fecundació in vitro amb òvuls d’una donant

En donació d’òvuls, i després de tres cicles, la probabilitat acumulada d’embaràs és del 93%.


Responsive image
Responsive image

 

A la Clínica Eugin fem tot el possible per utilitzar els òvuls de la dona, però quan això no resulta possible o no es recomana, és quan, gràcies a l’ajut d’una altra dona, podem aconseguir l’embaràs desitjat.

La donació d’òvuls és una tècnica sobradament provada, que resulta cada vegada més habitual. La Clínica Eugin és un dels centres d’Europa amb més experiència en aquest àmbit.

En fecundació in vitro, i exceptuant casos molt concrets, la qualitat del semen té menys impacte en les taxes d’èxit que l’edat de la dona.

En aquest cas, la teva probabilitat d’embaràs es manté constant. La raó és que la teva donant d’òvuls sempre tindrà menys de 36 anys. Tal com indica la Llei, les donants d’òvuls a Espanya tenen entre 18 i 35 anys d’edat.

Com seleccionem les nostres donants?


Embarassos múltiples

Els embarassos múltiples poden ser motiu d’alegria. Però des d’un punt de vista purament mèdic, no els podem aconsellar. Aquesta és la raó per la qual la Llei espanyola limita la transferència a un màxim de 3 embrions, xifra a la qual, a Eugin, només s’arriba en casos molt particulars.

Com es calculen les taxes d’èxit:

Aquestes dades es refereixen al resultat positiu de l’hormona Beta hCG mesurat a partir dels 14 dies de la transferència: es tracta del primer signe d’una gestació.

És el primer senyal i el millor reflex del resultat del tractament: a partir d’aquell moment, la naturalesa seguirà el seu curs, com en qualsevol altre embaràs, tingui l’origen que tingui.

En vols saber més?

El teu prediagnòstic inmediat i gratuït

Darrera Actualització: agost 2018