Sol·licitar cita

Gràcies per confiar en EUGIN.

Estàs a punt de concertar una cita amb el teu metge a Barcelona.

  • Els camps marcats amb * són obligatoris
  • La web d'Eugin utilitza el mateix protocol de seguretat i confiança HTTPS que fa servir el teu banc. La teva confidencialitat està garantida, i les teves dades encriptades de forma segura i automàtica.
  • Si us plau, escolliu fins a tres dates possibles per a la vostra cita amb el vostre metge a Barcelona

  • Comprovarem la nostra disponibilitat i us tornarem a telefonar aviat per confirmar-ne una.

x

Avís Legal

En compliment de la Llei Orgànica espanyola 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Clínica EUGIN li informa que les seves dades personals d’identificació, així com algunes dades relatives al seu historial clínic i personal que puguin obtenir-se a qualsevol de les seccions del web, s’incorporaran en una base de dades la titular de la qual és EUVITRO S.L.U. El fitxer en què s’incorpora aquesta informació ha estat registrat a l’Agència de Protecció de Dades amb el número 2020730013.

La finalitat de la informatització d’aquestes dades és facilitar-li una adequada atenció a la seva sol·licitud d’informació que garanteixi la prestació d’un servei mèdic de qualitat, així com la realització dels processos administratius i organitzatius de la Clínica.

Tret que vostè ens ho sol·liciti, no es comunicaran les seves dades a cap entitat externa. Li informem que en qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades incloses en els nostres fitxers dirigint-se a: Clínica EUGIN, Dpt. d’Atenció al Pacient, Travessera de les Corts, 322 i C/. Entença, 293 – Barcelona (08029).

Tota la informació obtinguda i informatitzada és imprescindible per garantir una adequada atenció en les fases del seu procés assistencial. EUVITRO S.L.U. garanteix la total confidencialitat d’aquestes dades, per la qual cosa ha implantat les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007 del 21 de desembre.

Gràcies per confiar en la Clínica EUGIN.

Per poder-te oferir el més aviat possible una primera visita, necessitem disposar d’algunes dades. El procés dura menys de cinc minuts.

Primer concretarem quin tractament és el més adient i, després de donar-te d’alta al nostre sistema, podràs escollir les dades que millor et convinguin. Nosaltres et trucarem per tal de concretar-la. Fàcil i ràpid.

A la Clínica EUGIN no hauràs d’esperar: No tenim llista d’espera i qualsevol prova mèdica que necessitis pots realitzar-la durant la teva primera visita.

Començar el procés