En base a la nostra experiència en centenars de casos similars, hem valorat quines alternatives de tractament són les més adequades per a tu.

Els òvuls d'una dona són cèl·lules fascinants, complexes i a la vegada extremadament delicades i especialment sensibles al pas del temps.

De forma natural, els òvuls van perdent la seva capacitat reproductiva, en un procés irreversible que sol intensificar-se a partir dels 35 anys.

Aquest fet biològic era, fa uns anys, el final del camí cap a la maternitat.

Avui, en canvi, els avenços en les tècniques de reproducció assistida permeten mantenir viu el somni de ser mare, i cada any ajudem milers de dones de tot el món a superar les dificultats que posa la natura.

A la Clínica EUGIN fem tot el possible per utilitzar els propis òvuls de la dona. Però quan això no resulta possible o no es recomana és quan, gràcies a l'ajut d’una altra dona, podem aconseguir el desitjat embaràs.

La donació d'òvuls és una tècnica sobradament provada, que resulta cada vegada més habitual. La Clínica EUGIN és un dels centres d'Europa amb major experiència en aquest àmbit.

Opció A

Opció B

Informació relativa al tractament (Opció A)

  • Com serà el teu tractament
  • Probabilitats d'embaràs
  • Cost del tractament

Com serà el teu tractament

Cargant
x Simulador de finançament del teu tractament

Introdueix l'import que desitges finançar
El teu tractament suposaria:
3 quotes de € cadascuna*

6 quotes de € cadascuna*
9 quotes de € cadascuna*
12 quotes de € cadascuna*

* NOTA: Inclou el cost de 2% de tramitació de l'expedient

Per a sol·licitar el finançament del teu tractament és necessari que et registris gratuïtament, i sense compromís en el nostre web.