Espanya va ser un dels primers països a aplicar les directives europees en la seva Llei sobre reproducció assistida. Aquest país compta amb la major part dels centres més prestigiosos d’Europa.

Des de 1999, centenars de dones i parelles de tot el món han rebut l’ajut i el somriure del nostre gran equip de metges especialistes i de biòlegs dedicats exclusivament a complir un dels somnis més humans.

En l’àmbit científic, la Clínica Eugin és actualment un dels centres europeus de referència en Reproducció Assistida, i participa regularment en els principals congressos mèdics i publica en les revistes científiques més prestigioses.


Tota la informació, sense moure’t de casa

Estàs a diversos clics de poder confirmar quines són les teves millors opcions. Aquesta informació és gratuïta i no comporta cap obligació per part teva.

El nostre sistema de prediagnòstic online està basat en més de 30.000 casos molt diversos. Aquesta informació serà confirmada pel teu metge durant la teva primera visita, però t’ofereix una orientació qualificada, totalment transparent i sense sorpreses.

Et servirà per comparar els diversos centres i poder prendre la millor decisió.


Excel·lents taxes d’embaràs

A la nostra web trobaràs aquestes dades actualitzades. Les taxes d’embaràs han estat auditades per un organisme independent, i se situen constantment per sobre de la mitjana. No dubtis a comparar aquestes dades i plantejar-nos qualsevol dubte que et sorgeixi.


Fins a una edat adequada

La llei espanyola autoritza els tractaments de Reproducció Assistida a qualsevol dona amb un bon estat de salut fins a una edat considerada adequada.

En els centres més prestigiosos, d’acord amb les guies de bones pràctiques, hem fixat en els 50 anys l’edat límit per iniciar un tractament de Reproducció Assistida.


Proves mèdiques prèvies

Els tractaments de Reproducció Assistida van acompanyats de proves mèdiques prèvies.

Per a la teva comoditat, les podràs realitzar el mateix dia de la teva primera visita, a un preu reduït. Si ja disposes dels resultats d’aquestes proves, els pots presentar igualment el mateix dia de la primera visita.


Perquè res no t’aturi, financem el cost del teu tractament

Per tal que res aturi la teva decisió, ara pots finançar el teu tractament. Un cop completat el teu prediagnòstic, quan coneguis quin tractament és el més adequat per a tu, estarem encantats d’informar-te del pressupost i les quotes mensuals si decideixes finançar-lo.


Comença quan vulguis

Pots començar el teu tractament quan estiguis llesta. Estem organitzats per tal que no tinguis llista d’espera.


En només dos viatges d’un dia

Barcelona és una ciutat interessant, agradable i especialment connectada amb vols directes.

Només hauràs de venir dues vegades a la clínica, en unes visites que duraran tan sols unes hores.

<pMentre altres centres exigeixen una estada de diversos dies, el nostre sistema et permet organitzar més fàcilment la teva agenda, sense haver de justificar una absència perllongada, i limitar els costos totals del teu tractament.

Per als que viuen lluny, és possible realitzar el tractament en tan sols una visita a la clínica, encara que aquesta serà una mica més llarga.


Prefereixes venir el cap de setmana?

Per a la teva comoditat i discreció, estem disponibles tots els caps de setmana. Som nosaltres que ens adaptem a les teves necessitats, i no al revés.


En el meu idioma, si us plau

Tens el dret a entendre bé tots els detalls relatius al teu tractament i, evidentment, d’expressar-te en el teu idioma. A Eugin, tots els teus missatges, les visites o els documents estan en el teu idioma, i el nostre equip es pot comunicar perfectament en aquesta llengua.


Amb tota confiança

És l’opinió de les nostres pacients, que ens han avaluat amb una nota de 9,4 sobre 10 durant els darrers tres anys.


El teu tractament personalitzat

Perquè no hi ha dues persones iguals, el teu tractament és completament personalitzat i desenvolupat per un equip mèdic especialitzat, que coneix en tot moment en quina fase et trobes. L’equip mèdic et manté informada permanentment de tots els passos a seguir, i està disponible les 24 hores, en cas —poc probable— d’urgència.


Per a totes les famílies

La Clínica Eugin acull, encantada, tots els tipus de famílies. En efecte, la llei espanyola autoritza totes les dones, amb o sense parella masculina, a beneficiar-se dels tractaments de Reproducció Assistida.


Doble seguretat al laboratori

Per a la teva tranquil·litat, els nostres laboratoris estan equipats amb un doble sistema de control: la triple supervisió per part dels especialistes és confirmada al seu torn gràcies a la utilització de microxips associats a cada mostra. Aquest sistema ofereix una seguretat total.


L’evolució de l’embrió, en vídeo

Si ho desitges, els nostres biòlegs poden visualitzar l’evolució dels embrions abans de la seva implantació, de manera continuada. D’aquesta manera, podràs obtenir el vídeo d’aquests primers moments de vida. Aquest seguiment comporta un cost.


Les emocions són importants

Les emocions acostumen a estar molt presents durant un procés de Reproducció Assistida. Hi tenim una gran experiència.

El teu seguiment estarà supervisat en tot moment per un metge de referència, així com per un equip expert que comptarà amb una psicòloga especialitzada.

Les pacients de Clínica Eugin se senten molt tranquil·litzades gràcies a aquest acompanyament, que és a la vegada professional i molt humà.


Qualitat, seguretat, privacitat

A la Clínica Eugin ens prenem molt seriosament la qualitat del servei que oferim, la seguretat de tots els procediments i, evidentment, el respecte a la teva vida privada.

Per evitar qualsevol subjectivitat, vam ser el primer centre europeu a obtenir el segell Total Quality Management per part de la certificadora alemanya TÜV, que engloba les ISOS 9001, 14001, 27001 i OSHAS.


A Europa, 1 de cada 10 donacions d’òvuls es realitza a Clínica Eugin

Un equip especialment qualificat s’encarrega de trobar la donant o el donant que correspongui millor a les teves característiques físiques o, si és el cas, a les de la teva parella.

Les donants són sempre dones d’entre 18 i 35 anys que realitzen una sèrie completa de tests psicològics, mèdics i genètics. En vull saber més.

Només els grans centres com Eugin són capaços d’efectuar un aparellament (matching) precís, tenint en compte les teves característiques físiques, així com un grup sanguini compatible. A més, si ho desitges, Eugin t’ofereix, també, la possibilitat de realitzar un estudi genètic amb la teva parella..

La donació a Espanya és altruista i anònima, i el nostre equip és conegut per la manera excel·lent en què tenim cura d’aquestes persones tan importants.

És necessari saber que una suposada exclusivitat de la donant pot comportar falses esperances: la donació de gàmetes és un acte perfectament regulat per la llei. És altruista i no remunerada, i ningú no pot impedir que aquesta dona realitzi una nova donació en un altre centre. La llei s’anticipa a un teòric risc futur de consanguinitat limitant el nombre d’infants nascuts d’una sola donant.
És important recordar, també, que l’oòcit aporta la meitat dels gens del nadó; l’altra meitat prové de l’espermatozoide.

Embarassos múltiples

L’arribada de bessons s’acostuma a rebre com una bona notícia. Des d’un punt de vista mèdic, això no obstant, no ho podem recomanar.

La llei imposa un límit de 3 embrions per transferència, un nombre màxim al qual únicament recorrem en casos molt concrets.

El nostre objectiu és oferir-te sempre les probabilitats d’èxit més elevades limitant el nombre d’embarassos gemel·lars.

Darrera Actualització: desembre 2018