La teva opinió és la nostra raó de ser. A EUGIN volem que et sentis a gust i només tu ens pots ajudar a aconseguir-ho. Per aquest motiu, preguem a totes les nostres pacients que omplin unes enquestes de satisfacció. En elles pot valorar cadascuna de les fases del seu tractament.


Aquesta valoració és fonamental per nosaltres: les opinions i suggeriments de les nostres pacients són analitzats amb detall pel nostre Comitè de Qualitat. En aquestes reunions analitzem a fons el nivell de satisfacció de les nostres pacients, les seves queixes i suggeriments per tal de poder actuar d’immediat i seguir millorant cada dia.

Així sabem que els punts més valorats per les nostres pacients són el tracte que reben per part de tot l’equip i també la discreció que acompanya tot el tractament. A la gran majoria dels casos els nostres pacients ens recomanen als seus coneguts, cosa que ens omple d’orgull.

El seguiment de la percepció que tenen els nostres pacients de l’acompliment dels seus requisits ens serveix també per assolir les condicions establertes a la ISO 9001 – Una norma internacional de qualitat, de caràcter voluntari, a la que Eugin hi està adherida des de 2005.

Ajuda’ns a seguir millorant, participa!

Darrera Actualització: juny 2017