Eugin desenvolupa investigacions amb les universitats de Barcelona, Milà, Cardiff, Leeds i Gent per aprofundir el coneixement sobre la fertilitat i ajudar més dones a complir el seu somni de ser mares.

Des de fa 17 anys, Eugin ha ajudat milers de dones de tot el món a aconseguir el seu embaràs. Ens sentim verdaderament feliços i orgullosos d’haver pogut ajudar aquestes mares a aconseguir-ho, però no volem aturar-nos aquí. Per aquest motiu Eugin desenvolupa, en col·laboració amb prestigioses universitats de tot el món, nombroses investigacions amb l’objectiu d’aprofundir el coneixement sobre la fertilitat i la reproducció assistida.

Eugin ha publicat i segueix treballant en nombrosos estudis que comprenen tot el procés de l’embaràs. En aquest sentit, la investigació realitzada té en compte tots els moments crucials del tractament de reproducció assistida, des del moment previ a la fecundació passant per la transferència de l’embrió, amb la intenció d’augmentar les possibilitats d’aconseguir l’embaràs en les nostres pacients.

Més enllà de l’embaràs

El nostre compromís, no obstant, no es queda només en l’embaràs en sí, i per aquest motiu impulsem estudis que concerneixen també l’estat emocional de les nostres pacients: volem saber com se senten, com viuen aquest procés i assegurar-nos que els podem oferir el màxim suport per fer-les sentir el millor possible durant tot el tractament.

Per altra banda, la nostra investigació observa de prop també la salut dels nens nascuts a través de tècniques de reproducció assistida. Ens importa el seu naixement, sí, però també que la seva salut durant els seus anys de creixement sigui la millor.

Col·laboració amb prestigioses universitats

Per poder desenvolupar part d’aquestes investigacions, Eugin compta amb un laboratori propi al prestigiós Parc Científic de Barcelona. A més, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim rigor científic en els seus treballs, Eugin col·labora també amb grups de treball de reconegudes universitats com la Università degli Studi di Milano, la University of Leeds, la Cardiff University, la Universiteit Gent i la Universitat de Barcelona, dotant així la seva investigació d’una major pluralitat, riquesa i internacionalitat.

 


Les investigacions d’Eugin en la Reproducció Assistida

Eugin desenvolupa junt amb prestigioses universitats de tot el món investigacions per aprofundir el coneixement sobre la fertilitat i poder ajudar així més dones a aconseguir el seu somni de ser mares. En l’actualitat, Eugin lidera estudis i investigacions que comprenen tot el procés de l’embaràs.

L’estudi dels òvuls: buscant evitar fallides de fecundació

Actualment, Eugin desenvolupa junt amb la Universitat de Milà una investigació en la que s’estudien els òvuls a nivell molecular amb l’objectiu de poder descartar aquells que tinguin malformacions i siguin més propensos a causar fallides en el desenvolupament de l’embrió. Aquesta investigació es realitza des d’una nova perspectiva que la fa pionera en el món de la reproducció assistida.

Estudiant els espermatozous: casos d’esterilitat masculina

En col·laboració amb la Universitat de Gent s’està investigant l’aplicació d’una innovadora tècnica de reproducció assistida, l’Artificial Oocyte Activation (AOA), amb l’objectiu d’ajudar a aconseguir l’embaràs en pacients que havien tingut repetides fallides de fecundació. Es tracta de parelles en les que malgrat que la dona sigui jove i tingui una bona reserva ovàrica, no s’aconsegueix la fecundació.

En aquests casos s’estudia l’espermatozou per confirmar que aquest és el causant de la fallida de fecundació. Un cop detectada l’anomalia, se li injecta una substància que li falta per assolir el seu bon funcionament i aconseguir que es produeixi la fecundació. L’AOA és una tècnica pionera amb resultats molt prometedors, en la que Eugin se situa a l’avantguarda.

L’estudi de l’embrió: pensant en la salut dels futurs nens

Amb l’objectiu de conèixer millor la salut dels futurs nens nascuts a través de reproducció assistida, Eugin ha planificat una investigació amb la Universitat de Leeds. En aquest sentit, es compararan embrions de diferents procedències, de parelles amb i sense problemes de fertilitat, per detectar si existeix alguna anomalia que tingui relació en el desenvolupament de malalties genètiques.

Estudi de les emocions de les pacients durant el tractament

A fi de poder oferir a les nostres pacients el millor suport psicològic abans, durant i després del tractament, l’equip d’investigadors d’Eugin junt amb la Universitat de Cardiff està actualment mesurant com se senten elles durant el procés. L’objectiu és saber com se senten, com viuen aquest procés i assegurar-nos que els podem oferir el major suport per fer-les sentir el millor possible durant tot el tractament.

Si vols accedir a les nostres publicacions científiques, fes click aquí

Darrera Actualització: juny 2017