Investigació: a Eugin desenvolupem estudis sobre totes les fases de l’embaràs

Eugin desenvolupa investigacions amb les universitats de Barcelona, Milà, Cardiff, Leeds i Gent per aprofundir el coneixement sobre la fertilitat i ajudar més dones a complir el seu somni de ser mares.

Des de fa quinze anys, Eugin ha ajudat milers de dones de tot el món a aconseguir el seu embaràs. Ens sentim verdaderament feliços i orgullosos d’haver pogut ajudar aquestes mares a aconseguir-ho, però no volem aturar-nos aquí. Per aquest motiu Eugin desenvolupa, en col·laboració amb prestigioses universitats de tot el món, nombroses investigacions amb l’objectiu d’aprofundir el coneixement sobre la fertilitat i la reproducció assistida.

Eugin ha publicat i segueix treballant en nombrosos estudis que comprenen tot el procés de l’embaràs. En aquest sentit, la investigació realitzada té en compte tots els moments crucials del tractament de reproducció assistida, des del moment previ a la fecundació passant per la transferència de l’embrió, amb la intenció d’augmentar les possibilitats d’aconseguir l’embaràs en les nostres pacients.

Més enllà de l’embaràs

El nostre compromís, no obstant, no es queda només en l’embaràs en sí, i per aquest motiu impulsem estudis que concerneixen també l’estat emocional de les nostres pacients: volem saber com se senten, com viuen aquest procés i assegurar-nos que els podem oferir el màxim suport per fer-les sentir el millor possible durant tot el tractament.

Per altra banda, la nostra investigació observa de prop també la salut dels nens nascuts a través de tècniques de reproducció assistida. Ens importa el seu naixement, sí, però també que la seva salut durant els seus anys de creixement sigui la millor.

Col·laboració amb prestigioses universitats

Per poder desenvolupar part d’aquestes investigacions, Eugin compta amb un laboratori propi al prestigiós Parc Científic de Barcelona. A més, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim rigor científic en els seus treballs, Eugin col·labora també amb grups de treball de reconegudes universitats com la Università degli Studi di Milano, la University of Leeds, la Cardiff University, la Universiteit Gent i la Universitat de Barcelona, dotant així la seva investigació d’una major pluralitat, riquesa i internacionalitat.

Eugin investiga per tu durant tot el procés de l'embaràs

Si vols conèixer més en detall les nostres investigacions, fes click aquí.

Darrera Actualització: maig, 2015
La teva primera visita, sense compromís