Certificació de qualitat

Clínica EUGIN: Primer centre de Reproducció Assistida a Espanya amb la màxima certificació de Qualitat.

La Clínica EUGIN ha volgut des dels seus inicis formar part de les organitzacions que siguin reconegudes com a gestores de procediments i protocols eficaços, recursos eficients i pacients satisfets. La nostra organització, a més, és un referent al sector al ser la primera Clínica de reproducció assistida en implantar un Sistema de Gestió Integrat de qualitat, medi ambient i riscos laborals. L’empresa TÜV Rheinland va certificar l’any 2005 el Sistema de Gestió de Qualitat d’Eugin d’acord amb la Norma ISO 9001:2000 i al mes de juny de 2010 vàrem renovar aquest certificat obtenint el segell de qualitat d’acord a la nova Norma ISO 9001:2008. A principis de l’any 2008 vam obtenir la certificació del nostre sistema de gestió mediambiental d’acord amb la norma ISO 14001:2004 i la certificació d’un sistema de seguretat i salut laboral d’acord amb la norma OHSAS 18001:2007, l’abast d’aquests certificats abasta tots els processos que fan possible el desenvolupament de les Tècniques de Reproducció Assistida i el seguiment obstètric i ginecològic.

El 2012 vam obtenir el segell ISO/IEC 27001:2005 i l’octubre de 2015 férem l’adaptació a la nova norma ISO/IEC 27001:2013, que ens acredita com una organització que té implantat un sistema de gestió de seguretat de la informació i de protecció de dades.

D’entre tots els avantatges de tenir un sistema de gestió integrat, cal destacar la implantació dins de l’empresa de la filosofia de la millora contínua dels nostres serveis, amb polítiques i programes més exigents que satisfacin les necessitats dels nostres pacients i que ens situï en el nivell més alt de competitivitat.

El client és avui el nucli de les nostres actuacions, per això el nostre objectiu prioritari és disposar dels mitjans que permetin fer front a les seves demandes amb agilitat, eficàcia i responsabilitat, amb uns objectius i finalitats clares, un recurs humà altament qualificat que es forma i actualitza permanentment, tecnologia d’avantguarda i processos estandarditzats que es revisen periòdicament per establir millores i impulsar la seva evolució en funció de les expectatives dels pacients, les possibilitats científiques i tecnològiques i la legislació vigent.

És precisament aquesta filosofia i les eines de gestió amb les quals es posa en pràctica, el que ens diferencia com a una organització clara cap a la qualitat i cap a la plena satisfacció dels nostres pacients, els nostres treballadors i la societat en general i compromesa amb el desenvolupament sostenible.

Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode. Comproveu-ho aquí. Nosaltres subscrivim els principis del codi HONcode.
Comproveu-ho aquí.

Clínica EUGIN: Primer centre de Reproducció Assistida a Espanya amb la màxima certificació de Qualitat

Si tens qualsevol suggeriment o consulta relacionats amb temes ambientals, els pots formular a continuació:

Darrera Actualització: febrer, 2017
La teva primera visita, sense compromís