Ens sentim veritablement feliços, i orgullosos d’haver pogut ajudar a més de quinze mil dones a cumplir el seu somni de ser mares. I a moltes d’elles, més d’un cop. Fes clic aquí per informar-te del nostre programa “un Altre Nadó”.

Confiar en EUGIN significa optar a les més grans probabilitats d’embaràs. Això és posible gràcies a l’àmplia experiencia i sencera dedicació d’un gran equipo especializado apasionado por su trabajo.

En aquest camí cap a la maternitat, la técnica és necessària, però no suficient. És una decisió molt important, on les emocions són moltes i molt profundes. És el moment de comptar amb algú experimentat en el qual poder confiar.

La dona podrá ser usuària o receptora de les tècniques regulades en aquesta Llei amb independencia del seu estat civil i orientació sexual.

Art 6.1 Llei Espanyola 14/2006, de 26 de maig, sobre tècniques de reproducció humana assistida.

El nostre diagnòstic online, et permet entendre millor la teva situación actual, rebaixar la incerteza i disipar els teus dubtes. A EUGIN ens adaptem a la teva agenda – caps de semana inclosos- contribuint perquè tot resulti més còmode i discret.

Tant si necessites més información per prendre una decisió, com si vols començar demà mateix, aquesta és la teva web de referencia. La información que trobaràs aquí és totalment transparent. Un exemple: els preus dels nostres tractaments inclouen tot el que necessitaràs. Perquè no tinguis dubtes, ni sorpresas, i puguis comparar-los.

En menys de dos minuts, hauràs omplert el teu pre-diagnòstic online, sense compromís ni cap cost, i tindràs al teu abast tota la información que necessites. A EUGIN, som especialistes en els principals tractaments de Reproducció Assistida.

Clínica Eugin és membre de NMC Healthcare, un dels grups mèdics més prestigiosos dels UAE.

Inseminació Artificial

Inseminació Artificial (IAC)

Conjugal

La inseminació artificial amb semen de la parella consisteix a col.locar a l’úter els espermatozoides de la parella seleccionats amb anterioritat a partir d’una mostra.

Inseminació Artificial (IAD)

Donant

La inseminació artificial amb semen de donant consisteix a col.locar a l’úter els espermatozoides d’un banc de semen.

Fecundació in Vitro

Fecundació in Vitro

Òvuls propis i semen de la parella

La fecundació in vitro amb òvuls propis i semen de la parella és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls, prèviament extrets, amb els espermatozoides de la teva parella.

Fecundació in Vitro

Òvuls propis i semen de donant

La fecundació in vitro amb òvuls propis i esperma de donant és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls, prèviament extrets, amb els espermatozoides d’un donant anònim.

Fecundación in Vitro

Òvuls de donant i semen de la parella

LLa fecundació in vitro amb òvuls de donant i esperma de la parella és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls d’una donant amb els espermatozoides de la teva parella.

Fecundación in Vitro

Òvuls de donant i semen de donant

La fecundació in vitro amb òvuls i esperma de donant és una tècnica de laboratori que consisteix a fecundar els òvuls d’una donat amb el semen d’un donant, ambdós anònims.

ICSI

Inseminació d’un òvul mitjançant la microinjecció intracitoplasmàtica

Aquesta tècnica consisteix a inseminar un òvul mitjançant la microinjecció d’un espermatozoide a l’interior. Amb la ICSI, només cal un espermatozoide per òvul.

IMSI

Injecció intracitoplasmàtica d’espermatozoides morfològicament seleccionats (IMSI)

La IMSI podria millorar les possibilitats de la fecundació in vitro i es pot fer servir després de diverses FIV sense èxit.

Diagnòstic genètic preimplantacional

La DGP permet estudiar l’ADN dels òvuls o dels embrions.

La DGP permet estudiar l’ADN dels òvuls o dels embrions per seleccionar els que compleixen determinades característiques.

Cribatge Genètic Preimplantacional

Permet seleccionar òvuls i embrions amb una càrrega genética correcta.

El PGS amb CGH array és una tècnica de laboratori que permet estudiar l’ADN dels òvuls o dels embrions per seleccionar els que tenen una càrrega genètica correcta.

Darrera Actualització: febrer 2019