Anàlisi de compatibilitat genètica2019-10-31T14:16:26+00:00
Tasas de éxito

Anàlisi de Compatibilitat Genètica

Detecta si els futurs pares són portadors d’una malaltia genètica

L’anàlisi de compatibilitat genètica és una prova que detecta milers de mutacions relacionades amb més de 300 malalties genètiques greus. Gràcies a aquesta prova, els futurs pares poden conèixer si en són portadors d’alguna i evitar la transmissió d’una malaltia als futurs fills.

El test es realitza abans de començar el tractament de reproducció assistida, detecta més de 300 malalties genètiques hereditàries i identifica fins a 2.600 mutacions genètiques. Només es necessita una anàlisi de sang o de saliva.

Fins al 80 % dels pacients que es fa l’anàlisi genètica que oferim a Eugin resulta portador d’una malaltia genètica hereditària sense saber-ho. Això vol dir que, tot i que porten la malaltia, no l’arriben a desenvolupar. Quan els dos membres de la parella són portadors de la mateixa malaltia, hi ha un 25 % de probabilitats que el seu fill la desenvolupi.

Aquesta anàlisi permet identificar malalties genètiques de mal pronòstic en infants, com la fibrosi quística, la síndrome del cromosoma X fràgil o l’atròfia muscular espinal, entre d’altres.

A qui va dirigit?

A tots els pacients que es fan un tractament de reproducció assistida.

Què passa amb la informació que s’obté?

El metge comunica el resultat de la prova entre tres i quatre setmanes després. En cas que hi hagi risc de transmetre malalties genètiques als futurs fills, el metge informa de quina és la millor tècnica de reproducció assistida en cada cas.

Tens algun dubte que no pot esperar?

Demana cita amb el nostre equip o pregunta als nuestres experts.

Demana cita
Prediagnòstic

Tens algun dubte que no pot esperar?

Demana cita amb el nostre equip o pregunta als nuestres experts.

Demana cita
Prediagnòstic

En la seva primera visita fins al 30 de novembre

Valoració de Fertilitat 360º gratuïta