Test de detecció de malalties genètiques

Anàlisi de Compatibilitat Genètica

El test permet detectar si el pare o la mare són portadors d’alguna malaltia d’origen genètic i reduir el risc de transmetre aquesta patologia als seus futurs fills.

Es poden detectar més de 300 malalties genètiques hereditàries
El test es realitza mitjançant una anàlisi de sang o saliva
LA PROVA POT IDENTIFICAR FINS A 2.600 MUTACIONS CROMOSÒMIQUES

A Eugin no només ens preocupem per ajudar les futures mares a aconseguir el seu embaràs: ens preocupa també la salut del nen que naixerà. Per aquest motiu, oferim a tots els nostres pacients la possibilitat de realitzar l’Anàlisi de Compatibilitat Genètica abans de començar el seu tractament.

Què és una Anàlisi de Compatibilitat Genètica?

L’Anàlisi de Compatibilitat Genètica és un estudi de l’ADN en sang o saliva dels futurs pares, que permet detectar si l’home o la dona són portadors d’alguna malaltia genètica i poden transmetre-la als seus fills.

D’acord amb la nostra experiència, pràcticament 1 de cada 2 pacients que realitza l’Anàlisi a Eugin és portador d’una malaltia genètica hereditària sense saber-ho, el que vol dir que, si bé porten la malaltia, no arribaran a desenvolupar-la.

Quan els dos membres de la parella són portadors de la mateixa malaltia, existeix un 25% de probabilitats que el seu fill la desenvolupi.

L’Anàlisi de Compatibilitat Genètica permet detectar si es pot donar aquesta situació, identificant més de 300 malalties genètiques de mal pronòstic en nens, com la fibrosi quística, la síndrome de X fràgil o la atròfia muscular espinal, entre moltes altres.

L’Anàlisi és una mesura preventiva que es realitza abans de començar el tractament de reproducció assistida, per determinar si el futur pare o la futura mare són portadors d’alguna d’aquestes malalties. Mitjançant aquesta prova, és possible determinar i prevenir el risc que el nen desenvolupi qualsevol d’aquestes 300 malalties genètiques.

A qui va dirigit?

L’Anàlisi de Compatibilitat Genètica va dirigit a tots els pacients que realitzaran un tractament de Reproducció Assistida.

Què passa amb la informació que s’obté?

El resultat de la prova estarà disponible entre tres i quatre setmanes després de la realització de l’anàlisi en sang o saliva, moment en el qual el metge el compartirà amb els pacients./p>

En cas que existeixi risc de transmetre malalties genètiques als futurs fills, el metge indicarà als pacients quina es la seva millor opció d’acord amb les tècniques de reproducció assistida disponibles.

Darrera Actualització: novembre, 2016
La teva primera visita, sense compromís