1. En mans d’un expert

Les causes de la infertilitat són molt variades i els seus tractaments evolucionen molt ràpidament. És recomanable que el centre que escullis hagi resolt casos semblants al teu.

Més de 15.000 pacients de tota Europa ja han confiat a la Clínica EUGIN el seu desig de tenir un fill. La nostra experiència abarca tots i cadascun dels tractaments que hi ha disponibles actualment.


2. Valora el tracte rebut des del primer moment

Els problemes per aconseguir un embaràs posen a prova les teves emocions i les de la teva parella. Pot semblar un detall sense importància, però és molt important trobar-se a gust, des del primer moment, amb l’equip al què confiaràs una decisió tan important.

La nostra experiència ens ha fet valorar la importància que té que cadascun dels nostres pacients se senti comprès i ajudat en tot moment. La infertilitat no és una malaltia, és una situació que depèn de molts factors i que afecta una de cada sis dones que decideixen tenir un fill. Un cop et trobis a la Clínica EUGIN us assignarem un equip de coordinadores mèdiques que coneixerà tots els detalls del teu cas i us guiarà i ajudarà durant tot el procés.


3. Informa’t de les probabilitats d’èxit del teu tractament, i verifica que aquestes dades estiguin certificades

Els tractaments evolucionen molt ràpidament i la tècnica avança a passes de gegant. No dubtis a informar-te de les probabilitats d’èxit del teu tractament en concret. Tens dret a conèixer-les. Aquesta informació és molt important. Assegura’t que estigui verificada per una entitat independent seriosa.

Les nostres estadístiques són superiors a la mitjana i es basen en un gran nombre de casos. Reflecteixen de manera fidel els resultats dels nostres darrers tres anys d’activitat. Pràcticament cada mes incrementem el percentatge d’èxit en cada tractament. Les nostres dades es verifiquen regularment per Bureau Veritas.


4. És important que puguis començar ara mateix

El temps juga en contra. Gran part de les causes de la infertilitat estan relacionades amb l’edat de la pacient.

A la Clínica EUGIN pots començar ara mateix. En uns minuts rebràs el teu prediagnòstic i el teu pressupost de forma gratuïta i sense compromís. Quan estiguis preparada, podrem organitzar la teva primera visita. Començaràs el tractament immediatament, perquè no tenim llista d’espera.


5. Compara alternatives

Els tractaments de Reproducció Assistida tenen un preu elevat perquè requereixen un extens equip humà especialitzat i una tecnologia molt sofisticada. Tanmateix, hi ha diferències notables entre els diferents centres, i tens dret a conèixer-les abans de prendre una decisió.

La Clínica EUGIN és el primer i per ara únic centre europeu que t’ofereix un pressupost immediat i gratuït sense compromís. Aquest document és vàlid durant sis mesos per tal que tinguis el temps necessari per valorar i comparar la nostra proposta.


6. No oblidis els altres costos associats al tractament

Quan comparis costos, recorda sumar els desplaçaments, els dies d’estada o els dies que tu o la teva parella no podreu treballar. La diferència pot ser important.

Si no vius a Barcelona, pensa que és possible que en altres centres hagis de quedar-te a la ciutat durant dues o més setmanes seguides. Amb nosaltes només necessites 2 desplaçaments d’un dia. Això limita els costos addicionals.

Nosaltres concentrem tots els nostres esforços en l’èxit del teu tractament. Invertim en tu i en el teu projecte, no en luxoses instal.lacions que realment no necessites.


7. La teva privacitat és important

Tens dret a decidir qui vols que sàpiga que estàs fent un tractament. A la Clínica EUGIN som especialment sensibles en aquest punt. La teva informació quedarà automàticament protegida pel nostre protocol de confidencialitat.

Sempre ens posarem en contacte amb tu a través del mitjà que ens diguis. Per telèfon ens assegurarem sempre que parlem amb l’interlocutor correcte i tots els intercanvis a través de correu electrònic són accessibles només des de la teva àrea privada de la nostra web. No hauràs de donar explicacions per absències perllongades, ja que qualsevol tractament a EUGIN només requereix dues estades curtes.


8. Tu ets el més important

Quan parlem dels millors centres de Reproducció Assistida l’autèntica diferència entre la forma de dur a terme els tractaments és la següent: en uns casos seràs tu qui s’hagi d’adaptar a la rigidesa d’un tractament tipus i, en altres casos, tant el tractament com la organització s’adapten a les teves circumstàncies particulars.

A la Clínica EUGIN optem decididament per la segona opció: nosaltres donem prioritat a les teves circumstàncies, personalitzant el teu tractament. Per això atenem TOTS els dies de l’any.


9. Exigeix la millor qualitat

Un tractament de Reproducció Assistida és una inversió emocional i econòmica important. També és un procés complex en què cadascuna de les fases s’encaixa amb precisió. Comprova que el teu centre sigui exigent amb el teu nivell de qualitat i, si és possible, que sigui auditat per una entitat independent de prestigi reconegut.

La clínica EUGIN és el primer centre europeu que ha rebut el segell de Qualitat Total atorgat per l’exigent entitat alemanya TÜV, que inclou les certificacions ISO 9001 (Qualitat), ISO 14001 (Medi ambient), ISO 18001 (Seguretat laboral) e ISO 27001 (Seguretat de la informació). Totes aquestes normes són constantment actualitzades.


10. La tecnologia és important

Per obtenir els millors resultats, els tractaments de Reproducció Assistida requereixen la utilització de l’última tecnologia. Assegura’t que el centre disposa de les instal·lacions i els equips necessaris per dur a terme el teu tractament en les millors condicions.

A la Clínica EUGIN el teu tractament es beneficia de l’última tecnologia que ha demostrat que millora els resultats.


11. Evita les barreres d’idioma

La infertilitat posa a prova les teves emocions i les de la teva parella. És important que tu i el teu equip mèdic compartiu i entengueu tots els matisos del teu cas. Per això és recomanable que puguis dur a terme el teu tractament en l’idioma en què et trobis més a gust.

A la Clínica EUGIN podràs escollir l’idioma en què vols rebre tota la informació i en què seràs atesa durant tot el tractament, ja sigui espanyol, català, francès, anglès, italià, alemany, rus o xinès.


12. Valora l’especialització de l’equip

Un tractament de Reproducció Assistida és un procés complex i delicat en el què cada pas ha de realitzar-se de forma precisa i coordinada. Per això és especialment important assegurar-se que el centre compta almenys amb un especialista de cada àrea.

Els més de 215 col.laboradors de la Clínia EUGIN són necessaris per assegurar que cada àrea compta amb especialistes que coneixen a la perfecció la seva feina i que s’hi dediquen de forma sistemàtica i coordinada. A títol d’exemple i, si és necessari, un equip de 15 persones es dedica únicament i exclusivament a trobar i seguir el tractament del o de la donant que millor s’ajusta a les teves característiques físiques.


13. La llei t’empara en tot moment

A Espanya, la Reproducció Assistida està regulada per una llei modèlica que autoritza expressament, entre altres punts, el pagament d’una compensació als donants de gàmetes, o que reconeix el dret d’una dona sense parella a sotmetre’s a qualsevol tractament autoritzat.

Espanya s’ha convertit en un destí privilegiat per a les parelles i les dones europees que necessiten un procés de Reproducció Assistida i que per algun motiu no poden dur-lo a terme al seu país.


14. Exigeix una atenció personalitzada i un contacte permanent

Un tractament de Reproducció Assistida requereix un seguiment constant i molt precís, per la qual cosa és necessari que el centre tingui la capacitat de guiar-te a través del procés sempre que ho necessitis.

En el mateix moment en què sol.licites un pressupost, posem a la teva disposició un espai privat a la nostra web per tal que puguis realitzar qualsevol consulta en qualsevol moment, de forma segura i confidencial. Tan bon punt siguis pacient de la Clínica EUGIN, t’assignarem un equip d’expertes coordinadores mèdiques que t’ajudarà i t’anirà guiant durant tot el procés. Perquè no et preocupi de res.


15. Un centre reconegut internacionalment

És cert que al teu tractament en particular no li afecta directament la consideració internacional del centre. Però sí que és un senyal que els professionals en els que confies ja s’han guanyat el respecte d’altres metges especialistes.

La Clínica EUGIN és un centre de referència a Europa. No només és membre corporatiu de la Societat Europea de Reproducció Assistida ESHRE, sinó que a més publica regularment el resultat de les seves investigacions a les revistes mèdiques més prestigioses.

Darrera Actualització: setembre 2018